Dictionin missio

Dictionin mission on tulla Pohjoismaiden johtavaksi käännöstoimistoksi, joka luottaa edistyneeseen käännösteknologiaan ja ammattitaitoisen tiimin asiantuntemukseen.

Laadukas käännös luo kasvua

Hyvä käännös yhdistää eri maista ja kulttuureista tulevia ihmisiä. Lisäksi erilaiset kulttuurikohtaiset ominaispiirteet sekä lokalisoinnin huomioon ottavat käännökset ovat monen yrityksen kasvun perusta. Diction auttaa siten yrityksiä uusille markkinoille ja tukee näiden kasvua.

Mitään ei käännetä sattumalta

Laatu, henkilökohtainen palvelu sekä jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut ovat Dictionin toiminnan kulmakiviä. Lisäksi olemme modernin käännösteknologian hyödyntämisen asiantuntijoita. Siten voimme opastaa asiakkaitamme tutustumaan kääntämisen, oikoluvun ja konekäännösten tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kilpailukykyinen hinnoittelu huipputeknologian avulla

Käännösalalla on tärkeää pysyä jatkuvan digitaalisen ja teknologisen kehityksen mukana. Diction haluaa olla tämän kehityksen eturintamassa. Uusinta käännösteknologiaa käyttämällä voimme varmistaa korkean laadun lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitusajat.

Maksu kortilla. Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Helpot ja luotettavat maksutavat yksityisasiakkaille
visa mastercard bank_transfer
Pyydä ilmainen tarjous
Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer