Diction
Ota yhteyttä: 040 873 1241
Arkisin klo 9–17

Lisää kieliä

Muut kieliyhdistelmät

Etsitkö kääntäjää harvinaiselle kieliparille? Olet tullut oikeaan paikkaan! Dictionin kansainvälinen kieliammattilaisten verkosto on laaja, joten voimme tarjota käännöspalveluita useimpien kielten välillä. Lisäksi verkostomme kääntäjillä on useiden eri erikoisalojen tuntemusta sekä lähde- että kohdekielellä, joten voimme varmistaa, että kaikkien tekstien alakohtaiset erikoistermit käännetään varmasti oikein.

Dictionin kääntäjät laativat käännöksiä lähes kaikille maailman kielille, joista kaikkia ei millään ole mahdollista listata verkkosivuillamme. Yli 400 kieliyhdistelmää kattaa esimerkiksi tigrinjan ja valkovenäjän – kiitos verkostomme ammattitaitoisten kääntäjien ympäri maailman.

Ydinosaamistamme on kuitenkin käännökset pohjoismaisten ja pohjoiseurooppalaisten kielten välillä, mukaan lukien suomi, ruotsi, norja ja tanska. Pohjoismaisten kielten lisäksi suuri osa toimeksiannoista on englannista tai englantiin.

Aasialaiset kielet ovat myös vahvasti edustettuna verkostossamme: mandariinikiinaa puhuu yli 1,2 miljardia ja hindiä 400 miljoonaa ihmistä. Lahjakkaita äidinkielisiä kääntäjiä siis riittää, ja osa alan parhaista kääntäjistä tekee yhteistyötä kanssamme.

Aasialaisten kielten ohella afrikkalaisia kieliryhmiä on lukuisia, joista suurimmat ovat afroaasialaiset, nilosaharalaiset tai nigeriläis-kongolaiset kielet. Verkostossamme on ammattitaitoisia äidinkielisiä kääntäjiä jopa näille kielille.

Jos tarvitset käännöksen epätavalliselle kieliparille, ota yhteyttä niin otamme käyttöön laajan kieliverkostomme ja etsimme juuri sopivan kääntäjän. Saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua koko prosessin ajan.

Käännökset lukuisille eri kielille

Kattavan erikoistuneiden kääntäjien verkoston ansiosta Diction on useiden pohjoismaisten ja kansainvälisten yritysten ensisijainen valinta. Laadimme käännöksiä ensisijaisesti eurooppalaisten ja nimenomaan pohjoismaisten kielten välillä.

Osaava ja luotettava käännöstoimisto

Lue lisää
Käännöstoimisto Diction tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yrityksille että yksityisasiakkaille olipa kyseessä sitten käännös, oikoluku, tekstintuotanto tai tulkkaus. Olemme palvelleet asiakkaitamme Pohjoismaissa jo vuodesta 2010 lähtien ja käännökset pohjoismaisten kielten välillä ovatkin erikoisalaamme. Käytämme ainoastaan natiivikääntäjiä, mikä varmistaa käännösten laadun. Lisäksi kääntäjäverkostomme eri alojen asiantuntijat takaavat, että terminologia ja kieli on sujuvaa ja virheetöntä.
Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
040 873 1241
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visamastercardbank_transfer