Haluatko jättää oman jälkesi Dictionin toimintaan?
Oletko utelias, yritteliäs ja kunnianhimoinen?
Haluatko yhdistää teorian käytäntöön?
Silloin työharjoittelu Dictionilla voi olla oikea valinta!

Dictionin harjoittelijana olet osa kansainvälistä tiimiämme Kööpenhaminan ydinkeskustassa sijaitsevalla pääkonttorilla. Harjoittelusta voit odottaa seuraavaa:

 • Nuorekas työilmapiiri kasvavassa yrityksessä
 • Mahdollisuus seurata kansainvälisen startup-yrityksen arkea aitiopaikalta
 • Harjoittelupaikka, jossa on paljon vastuuta ja mahdollisuus itsenäiseen työhön
 • Räätälöity työharjoittelu, jonka kesto on 4–6 kuukautta
 • Kuukausipalkka 400 EUR
 • Ilmainen lounas ja naposteltavaa, kuten makeisia ja hedelmiä
 • Kirjallinen suositus harjoittelun päätteeksi
 • Mahdollisuus työllistyä Dictionilla harjoittelun jälkeen

Diction ottaa harjoittelijoita kevääksi ja syksyksi

Dictionilla on vuosittain kaksi harjoittelujaksoa. Kevään harjoittelujakso alkaa helmikuussa ja syksyn elokuussa. Harjoittelusopimukset tehdään yleensä vähintään neljäksi ja enintään kuudeksi kuukaudeksi. Kaikki harjoittelut on sisällytettävä osaksi opintoja, jolloin harjoittelija saa ne hyväksytyksi osana tutkintoa ja saa niistä opintopisteitä. Ammatillisen kehityksen lisäksi tarjoamme 400 euron kuukausipalkan.

Avoimet harjoittelupaikat

Jos haluat kuulla lisää harjoittelusta tai hakea harjoittelupaikkaa, ota meihin yhteyttä. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sekä opintosuoritusote osoitteeseen [email protected]. Muista mainita aihekentässä, mitä harjoittelupaikkaa haet.

Aiemmat harjoittelijat

Tarjoamme kaikille harjoittelijoillemme perusteellisen perehdytyksen. Mikäli harjoittelun jälkeen osaaminen, ajoitus ja tarve kohtaavat, tarjoaa Diction myös mahdollisuuden työllistyä joko koko- tai osa-aikaisesti. Vuodesta 2016 kesään 2020 asti meillä on ollut yhteensä 17 harjoittelijaa, joista olemme myöhemmin tarjonneet työtä seitsemälle (41 %). Harjoittelijamme ovat löytäneet Dictionille hyvinkin erilaisten koulutusohjelmien kautta:

 • Kielitieteen maisteri – Uppsalan yliopisto
  Viestinnän ja psykologian maisteri – Roskilden yliopisto
  Kansainvälisen yritysviestinnän maisteri – Copenhagen Business School
  Kansainvälisen yritysviestinnän ja ranskan kielen maisteri – Copenhagen Business School
  Kansainvälisen yritysviestinnän ja espanjan kielen kandidaatti – Copenhagen Business School
  Yleisen liiketalouden kandidaatti – Aalborgin yliopisto
  Kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin ammattitutkinto – Erhvervsakademi Sjælland
  Toimitusketjun hallinnan maisteri, Copenhagen Business School
  Kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattitutkinto – Copenhagen Business Academy
  Englannin kielen maisteri – kääntäminen & viestintä – Kööpenhaminan yliopisto
  Ranskan kielen kandidaatti – Uppsalan yliopisto
  Liiketaloustieteen ja sosiologian maisteri – Copenhagen Business School
  Liiketaloustieteen ja johtajuuden maisteri – Roskilden yliopisto
  Kielitieteen kandidaatti – Uppsalan yliopisto

Aiempien harjoittelijoiden ajatuksia harjoittelusta

HR-harjoittelija Emilie Berglund, kevät 2020

”Harjoittelujakso Dictionilla oli ammatillisesti ja henkilökohtaisesti erittäin palkitseva. Sain tilaisuuden testata akateemista osaamistani käytännössä. Harjoittelutehtävissä vastuulleni keskitettiin Dictionin kääntäjien rekrytoiminen, mikä on antanut minulle valmiuksia työnhakijoiden seulomiseen.

Käytännön tasolla olin mukana yhteensä 24 työharjoittelu- ja työpaikkahaastattelussa Dictionin toimistolla. Pääsin testaamaan haastattelutaitojani ja pidin myös neljä työharjoitteluhaastattelua yksin. Lisäksi sain vastuulleni syksyn 2020 työharjoitteluilmoitusten julkaisemisen Dictionin verkkosivuston, LinkedIn-profiilin, muun sosiaalisen median sekä erilaisten työnhakualustojen kautta. Kokeilimme harjoittelijahaussa myös uutta strategiaa, kun Diction osallistui tanskalaisten ja ruotsalaisten yliopistojen urapäiviin, mikä oli suuri menestys.”

Emilie opiskelee liiketaloutta Aalborgin yliopistossa.

HR-harjoittelija Mie Kähler, syksy 2020

”Harjoittelun aikana olen kehittynyt ammatillisesti ja minulle tarjottiin sen jälkeen osa-aikaista paikkaa. Dictionilla työskennellessäni solmin uusia ystävyyssuhteita, sillä työnteon ohella työyhteisön sosiaalisuuteen todella panostetaan.

Sosiaaliset tapahtumat ovat sisältäneet kaikkea keilailusta, perjantain after work- tapaamisista ja pikkujouluista Havaiji-aiheisiin juhliin. Nämä sosiaaliset tapahtumat ovat antaneet minulle tilaisuuden rakentaa ystävyyssuhteita kollegoideni kanssa, mikä on tärkeää yleisen hyvinvoinnin ja arjen sujumisen kannalta. Dictionilla työskennellessä olen siis voinut vahvistaa niin ammatillista kuin sosiaalistakin osaamistani.”

Mie valmistui viestinnän ja psykologian maisteriksi kesällä 2021.

Näin työharjoittelu Dictionilla toteutetaan

Saat työharjoittelun ajaksi mentorin, joka on yleensä joku projektivastaavistamme. Mentori auttaa sinua kehittämään ammatillisia valmiuksiasi harjoittelun aikana ja varmistaa, että saat sopivia työtehtäviä. Harjoittelujakso sovitetaan joustavasti opintojen mukaan. Saat vapaata, kun opintosi niin vaativat, esimerkiksi luentoja tai tenttejä varten. Harjoittelu alkaa viikon kestävällä perehdytysohjelmalla. Lisäksi haluamme varmistaa mahdollisuuden molemminpuoliseen arviointiin, joten tarjoamme useampia palautesessioita harjoittelun aikana.

Katso kuvia Dictionin sosiaalisista tapahtumista

Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä: haluamme, että toimistoillamme kaikki viihtyvät ja voivat hyvin. Järjestämme mielellämme sosiaalista toimintaa ja erilaisia tapahtumia, muun muassa viininmaistajaisia, puistopiknikkejä ja lautapeli-iltoja. Voit seurata sosiaalisia tapahtumiamme ja toimistoarkeamme Instagramissa.

Tapaa Diction urapäivillä

Diction osallistuu joka vuosi useiden eri korkeakoulujen urapäiville. Ne ovat tilaisuuksia tavata opiskelijoita ja keskustella heidän kanssaan sekä vastata kysymyksiin niin päätoimisista pesteistä kuin harjoittelupaikoistakin. Osallistumme vuosittain messuille seuraavissa oppilaitoksissa, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä:

Aarhusin yliopisto
Copenhagen Business School
Copenhagen Business Academy
Etelä-Tanskan yliopisto
Lundin yliopisto
Roskilden yliopisto

Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer