Palvelut

Käännökset ja oikoluku

Käännöstoimisto Dictionin ammattikääntäjät laativat laadukkaita käännöksiä useimpien kieliyhdistelmien välillä. Lisäksi kääntäjäverkostomme kieliammattilaiset voivat oikolukea jo käännettyjä tekstejä. Eri alojen asiantuntijat varmistavat, että käännösten terminologia ja kieli on sujuvaa ja virheetöntä.

Käännökset lukuisten eri kielien välillä

Vaikka kääntäjämme laativat käännöksiä useimmista maailman kielistä, suurin osa käännöksistä on seuraavien kielten välillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, espanja, portugali, italia, kiina, venäjä, norja ja tanska.

Yksinkertainen ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelumme on yksinkertaista ja läpinäkyvää, sillä käännöksen hinta lasketaan aina lähdetekstin sanojen lukumäärän perusteella. Voit arvioida käännöksen hinnan kullekin kieliparille sivustoltamme löytyvän hintalaskurin avulla. Hinnat voivat toki vaihdella tekstityypistä riippuen, mutta useimmissa tapauksissa voit käyttää lähtökohtana verkkosivustollamme ilmoitettuja kilpailukykyisiä hintoja.

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja kysy lisää!

Käännökset lukuisille eri kielille

Kattavan erikoistuneiden kääntäjien verkoston ansiosta Diction on useiden pohjoismaisten ja kansainvälisten yritysten ensisijainen valinta. Laadimme käännöksiä ensisijaisesti eurooppalaisten ja nimenomaan pohjoismaisten kielten välillä.

Osaava ja luotettava käännöstoimisto

Lue lisää
Käännöstoimisto Diction tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille olipa kyseessä sitten käännöstyö, oikoluku tai tekstintuotanto. Olemme palvelleet asiakkaitamme Pohjoismaissa jo vuodesta 2010 lähtien ja käännökset pohjoismaisten kielten välillä ovatkin erikoisalaamme. Verkostoomme kuuluu ainoastaan natiivikääntäjiä, mikä varmistaa käännösten laadun. Lisäksi kääntäjäverkostomme eri alojen asiantuntijat takaavat, että käännöksissä käytetty terminologia on sujuvaa ja virheetöntä.

Käännöksen tyyli

Käännösohjeistuksen avulla voit varmistaa, että kääntäjä ottaa mahdolliset erikoistoiveet huomioon käännöstä laadittaessa. Siten käännösten tyyli ja termistö pysyvät yhtenäisinä myös siinä tapauksessa, että tarvitset useita käännöksiä pidemmällä aikavälillä.

Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer