Laadukkaat tekniset käännökset yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille

Millainen on tekninen käännös?

Tekninen käännös viittaa useiden erilaisten teknisten tekstien kääntämiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi järjestelmäkuvaukset, käyttöohjeet, tuotekuvaukset ja turvallisuusohjeet. Tekniset tekstit voidaan jakaa useisiin erilaisiin teknisiin aihealueisiin, joista jokaisella on oma kielittäin vaihteleva käsitemaailmansa. Tämä voi olla mitä tahansa tietotekniikasta ja elektroniikasta arkkitehtuuriin.

Dictionin laatimat tekniset käännökset

Teknisten tekstien kääntäminen edellyttää ammattitaitoista kääntäjää, joka tuntee tekniset käsitteet ja kyseisen aihealueen perin pohjin niin lähde- kuin kohdekielelläkin. Diction on erikoistunut teknisten tekstien kääntämiseen monilla eri aloilla, ja verkostomme pätevät teknisten tekstien kääntäjät takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Voit liittää käännettävän tekstin mukaan oheismateriaalia, kuten aiempia käännöksiä, kuvia tuotteista tai muita asiakirjoja, jotka auttavat kääntäjää saamaan käsityksen käytettävästä terminologiasta. Käsittelemme kaikkea materiaalia aina ehdottoman luottamuksellisesti, joten voit lähettää teknisen tekstin meille käännettäväksi turvallisin mielin.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected], niin saat sitomattoman tarjouksen teknisestä käännöksestä.

Laske hinta

sanaa
sanaa hintaan  
(Minimihinta 65 €)

Maksu kortilla. Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Helpot ja luotettavat maksutavat yksityisasiakkaille
visa mastercard bank_transfer
Pyydä ilmainen tarjous

Asiakkaiden kertomaa

Olemme usein hyödyntäneet Dictionia ja vastaanottaneet käännöksiä teknisistä teksteistä, jotka vaativat ymmärrystä rakennustekniikan terminologiasta. Saamamme käännökset ovat aina olleet täsmällisiä ja laadukkaita. Lisäksi hinta on ollut erittäin kohtuullinen.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Käytämme Dictionin palveluja muun muassa tuotetekstien kääntämisessä useille eri skandinaavisille kielille. Toimitus on nopea, käännökset ovat täsmällisiä ja prosessi on hyvin joustava. Haittaa ei ole siitäkään, että hinta on kilpailukykyisin näkemämme.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Miten se koristelupursotin käännetäänkään ruotsiksi? Tai mitä sitä turhaa miettimään - kysytäänpä Dictionilta, jossa erikoissanasto on hallinnassa. Myös nopeus on valttia tuotetekstien toimittamisessa asiakkaillemme. Tässä Dictionin käännöspalvelu on loistanut. Samoin kuin hintavertailuissa. Kaiken kaikkiaan näppärä käännöstoimisto tämä Diction.
Katri Odai
Mastermark Brands Oy
Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer