Kattavat kielipalvelut: käännökset ja oikoluku

Käännöstoimisto Dictionilla on vuosien kokemus käännöksistä ja oikoluvusta eri kielillä. Kattavan erikoistuneiden kääntäjien verkoston sekä erilaisten kieliyhdistelmien ansiosta Diction on useiden pohjoismaisten ja kansainvälisten yritysten ensisijainen valinta. Suuri osa käännöksistä laaditaan pääasiassa pohjoiseurooppalaisten ja erityisesti pohjoismaisten kielten välillä.

Verkkosivustot, myyntitekstit, käyttöohjeet ja kirjat

Onko käännettävä teksti verkkosivustolta, myyntiteksti, käyttöohje tai kirja? Dictionin ammattikääntäjät ottavat vastaan lukuisia erilaisia käännöstoimeksiantoja ja varmistavat, että käännös kaikille haluamillesi kielille on laadukas ja virheetön.

Tekniset, juridiset ja lääketieteelliset käännökset

Useat verkostomme ammattikääntäjistä ovat erikoistuneet tietyn alan käännöksiin, kuten tekniset, juridiset tai lääketieteelliset käännökset. Näitä erikoisalojen tekstejä kääntäessä painotamme kunkin alan termien käyttöä. Tästä syystä käännökset tekevät aina natiivikääntäjät, joilla on kokemusta kyseiseltä alalta. Siten käännös on aina laadukas ja sujuva riippumatta siitä, onko käännettävä teksti juridinen, tekninen tai lääketieteellinen.

Käännökset lukuisille eri kielille

Kattavan erikoistuneiden kääntäjien verkoston ansiosta Diction on useiden pohjoismaisten ja kansainvälisten yritysten ensisijainen valinta. Laadimme käännöksiä ensisijaisesti eurooppalaisten ja nimenomaan pohjoismaisten kielten välillä.

Osaava ja luotettava käännöstoimisto

Lue lisää
Käännöstoimisto Diction tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille olipa kyseessä sitten käännöstyö, oikoluku tai tekstintuotanto. Olemme palvelleet asiakkaitamme Pohjoismaissa jo vuodesta 2010 lähtien ja käännökset pohjoismaisten kielten välillä ovatkin erikoisalaamme. Verkostoomme kuuluu ainoastaan natiivikääntäjiä, mikä varmistaa käännösten laadun. Lisäksi kääntäjäverkostomme eri alojen asiantuntijat takaavat, että käännöksissä käytetty terminologia on sujuvaa ja virheetöntä.
Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer