Laadukasta tekstintuotantoa luovien kieliammattilaisten kirjoittamana

Tekstintuotanto

Dictionin palveluvalikoimaan sisältyy ammattimainen tekstintuotanto. Eri alojen asiantuntijat kirjoittavat luovia ja vetäviä tekstejä tuotekuvauksista ja SEO-teksteistä myyntimateriaaliin ja uutiskirjeisiin. Jos vaatimuksesi tekstintuotannon suhteen ovat tekstin vaikuttavuus ja laatu, olet tullut oikeaan paikkaan.

Korkeakoulutetut tekstintuottajat

Dictionin verkoston taitavilla tekstintuottajilla on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi he kirjoittajat omalla äidinkielellään, joten voit luottaa siihen, että teksti on korkealaatuista.

Tekstintuotantotyypit

Dictionin verkostossa on eri aloihin tai tekstityyppeihin erikoistuneita tekstintuotantoasiantuntijoita, joten kunkin asiakkaan projekti ohjataan sellaiselle tekstintuottajalle, jolla on kyseisen alan tuntemusta. Tekstintuotantopalvelumme kattavat muun muassa seuraavat tekstityypit:

• SEO

• Myyntimateriaalit

• Lehdistötiedotteet

• Verkkosivutekstit

• Uutiskirjeet

• Artikkelit ja blogikirjoitukset

• Esite- ja tuotekuvaustekstit

Tekstin vastaanottajan huomioiminen

Teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta viesti, joka tekstillä halutaan välittää sekä sen vastaanottaja olisivat tarkasti selvillä. Sovimme toimintaohjeista sähköpostitse tai puhelimitse ennen työn aloittamista. Kiinnitämme myös huomiota häiritseviin toistoihin, jotka voivat hämmentää vastaanottajaa ja viedä lukijan huomion pois tekstin ydinviestistä. Varmistamme, että tekstiä on mielekästä lukea ja että viesti välittyy tehokkaasti. Se, onko tekstin oltava myyntihenkinen vai vain informatiivinen, on täysin asiakkaan päätettävissä. Meille on tärkeintä, että teksti vastaa täysin asiakkaan toiveita ja odotuksia.

Luottamuksellisuus

Kaikkia tekstintuotantopyyntöjä ja meneillään olevia projekteja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Käsittelemme päivittäin tekstejä tuotteista ja palveluista, joita ei ole vielä julkaistu, joten olemme tottuneet työskentelemään arkaluonteisten tietojen kanssa. Lisäksi kaikkia työntekijöitämme ja verkostomme tekstintuottajia sitoo salassapitovelvollisuus.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saat sitomattoman tarjouksen juuri tarvitsemastasi tekstintuotantopalvelusta.

Laske hinta

sanaa
sanaa hintaan  
(Minimihinta 65 €)

Maksu kortilla tai MobilePaylla

Helpot ja luotettavat maksutavat yksityisasiakkaille
visa mastercard bank_transfer
Pyydä ilmainen tarjous

Asiakkaiden kertomaa

We use Diction for translation of, among other things, product texts for several different Scandinavian languages. The delivery is quick, the translation is correct each time and the process is remarkably flexible. Then, of course, it also doesn’t hurt that the price is the most competitive we have seen.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
We have often used Diction and gotten technical texts which require an insight into construction engineering terminology translated. The translations that we have gotten back have always been correct and of a high quality. Beyond that, the price has also been very reasonable.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
09 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer