27. syyskuuta 2023

Diction laajentaa ja ostaa Korrekturselskabet -yrityksen

Käännöstoimisto Diction ApS ostaa Korrekturselskabet ApS:n, joka on erikoistunut yksityis- ja yritysasiakkaiden oikolukutehtäviin www.studiekorrektur.dk ja www.erhvervskorrektur.dk -sivujen kautta. Yrityskauppa vahvistaa Dictionin oikolukutarjoomaa ja laajentaa asiakkaille tarjottavia kielipalveluja.

Asiakkaiden oikoluvun tarve on kasvanut

Sekä Diction että Korrekturselskabet ovat huomanneet, että asiakkailla on kasvava tarve oikolukuun. Korrekturselskabet säilyy toistaiseksi itsenäisenä tuotemerkkinä, ja yrityksen johtaja Martin Handbergista tulee Dictionin oikolukuosaston johtaja.

Dictionin toimitusjohtaja Martin Boberg toteaa kaupasta:

”Korrekturselskabet ja Diction -yritykset täydentävät toisiaan luonnollisesti. Dictionin erikoisalaa on ollut kääntäminen ja Korrekturselskabet on suoriutunut mestarillisesti oikolukutehtävistä. Odotamme Dictionissa innolla vastuuta myös oikolukemisen osalta ja sen käyttämättömän potentiaalin hyödyntämistä, jonka uskomme Korrekturselskabetissa olevan. Diction toimii jo Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Islannissa. Voimme kansainvälistää oikolukukonseptin melko nopeasti.”

Diction tarjosi oikolukupalveluja jo ennen yrityskauppoja. Tämä tukee toimintojen yhdistämistä ja kasvavan tilausmäärän hoitoa.

Korrekturselskabet-yrityksen kasvutarina

Tanskalainen Korrekturselskabet ApS on vuodesta 2014 lähtien toimittanut oikolukupalveluja yli 4000 asiakkaalle. Yhtiö toimii digitaalisesti sivuilla www.erhvervskorrektur.dk ja www.studiekorrekur.dk, ja sen asiakaskunta on ovat kaikki opiskelijoista viranomaisiin ja laitoksiin. Korrekturselskabet tekee yhteistyötä yli 50 freelance-oikolukijan kanssa, jotka Diction toivottaa tervetulleeksi ja toivoo hyvän yhteistyön jatkuvan.

Korrekturselskabetin entinen toimitusjohtaja Martin Handberg kertoo yrityksen tulevaisuuden mahdollisuuksista seuraavaa:

”Korrekturselskabet on vakiinnuttanut liiketoimintansa Tanskassa menestyksekkäästi useamman vuoden aikana saavuttaen huomattavaa näkyvyyttä. Laajentuminen Tanskan rajojen yli on ollut seuraava mahdollinen askel strategiassamme. Nykyinen asetelma mahdollistaa tämän luonnollisesti ja tukee sitä upeaa matkaa, jolla Diction on ollut.”

Voimien yhdistäminen ja uusien teknologioiden käyttö

Teknologian käyttö lisääntyy ja kilpailu kieliteollisuudessa kiristyy. On aika yhdistää voimavarat ja olla siten valmiita tulevaan mahdollisimman hyvin edellytyksin:

Martin Handberg kertoo: ”Korrekturselskabetin tavoite on aina ollut ketterän ja turvallisen liiketoiminnan pyörittäminen. Haluamme samalla kohdata asiakkaamme kunnioittavasti ja tarjota aitoa ja huomaavaista asiakaspalvelua. Siitä on syntynyt menestystarina, joka on nyt valmis käynnistämään seuraavan luvun ja hyödyntämään potentiaalinsa laajemmassa kontekstissa. Korrekturselskabetin johtajana olen perehtynyt käännösalaan ja seurannut Dictionin matkaa hyvin läheisesti. Olen myös toisinaan käynyt keskusteluja Martin Bobergin kanssa. Olemme arvioineet, että aika on nyt kypsä molempien yritysten kasvun jatkamiseksi.”

Martin Boberg liittyy mukaan ja lisää:

” Meillä on tulevaisuudessa tarpeeksi käännöstyökaluja. Tulemme etsimään uusia kielenosaajia, asiantuntijoita, jotka osaavat tarkastaa käännöksiä ja ovat vivahteikkaita ja luovia kielenkäyttäjiä. Tavoitteena on tehdä erityisesti globaalissa kontekstissa erityisten kielten, kuten esimerkiksi tanskan, islannin ja grönlannin, parissa työskentelystä tavoiteltavaa.”

Tietoja Korrekturselskabet-yrityksestä:
Verkkosivut: www.studiekorrekur.dk ja www.erhvervskorrektur.dk
Liikevaihto vuonna 2022: 3 miljoonaa Tanskan kruunua
Vuoden tulos: 1,2 miljoonaa Tanskan kruunua
4000 asiakasta
Perustettu vuonna 2014, yhtiöitetty nykyiseen muotoon vuonna 2016.

Korrekturselskabetin osto on saatu päätökseen ja yritys toimii osana Diction ApS -yritystä. Korrekturselskabetin verkkosivut löytyvät osoitteista www.erhvervskorrektur.dk ja www.studiekorrekur.dk.

Lehdistökysymyksissä ota yhteyttä toimitusjohtaja Martin Bobergiin sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +45 22272868.

Lisää artikkeleita

17. marraskuuta 2021

Libro Alegre is an NGO which works to help vulnerable Chilean children in the city of Valparaíso. In support of their latest project, the construction of a children’s culture house, Diction has donated translations of the project materials and committed to support the project in the future.

Haluatko käännösvinkkejä ja tarjouksia?

Uutiskirjeen tilaajana saat asiantuntijoidemme parhaat vinkit kiehtovalta käännösalalta.

Diction Finland Oy
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 1339
Y-tunnus: 3293832-7
EAN: 5797200064202
visa mastercard bank_transfer